Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace o Fc Barcelona

FC Barcelona směřuje ke konci sezony, která je nejlepší v její historii, a to díky 15 získaným titulům našich týmů a celosvětově ceněným a obdivovaným metodám... Fotbalový tým vybojoval ligové prvenství potřetí v řadě a v muzeu je navíc nyní čtvrtý Evropský pohár. Po překonání různých překážek byla Barca odměněna parádně: tituly a globálním uznáním jedinečného přístupu k fotbalu.
 

 
Datum založení:
29. listopadu 1899


Zakladatel:                                                                                                                                               Hans Gamper

 

Fax:                                                                                                                                                                 93 411 22 19

 
Oficiální internetová stránka klubu:

 

 Stadion:                                                                                                                                                     Camp Nou


 
Klubové barvy:
červená granátová a královská modrá


 

Hymna:
hudbu i text naleznete ZDE

NEJVYŠŠÍ NÁVŠTĚVA NA NOU CAMPU přišla při střetnutí FC Barcelony s Juventusem v rámci prvního kola čtvrtfinále Evropského poháru 05.03.1986, kdy stadion obsadilo 120 000 fanoušků.

TÝM S NEJVÍCE VYBOJOVANÝMI TITULY - FC BarcNEJVYŠŠÍ NÁVŠTĚVA NA NOU CAMPU přišla při střetnutí FC Barcelony s Juventusem v rámci prvního kola čtvrtfinále Evropského poháru 05.03.1986, kdy stadion obsadilo 120 000 fanoušků.

TÝM S NEJVÍCE VYBOJOVANÝMI TITULY - FC Barcelona za dobu svého trvání posbírala 105 trofejí což nedokázal nikdo jiný ve Španělsku, ani Real Madrid.
elona za dobu svého trvání posbírala 105 trofejí (k červnu 2010), což nedokázal nikdo jiný ve Španělsku, ani Real Madrid.

 

 

adizero7.jpg          Ultralehké atraktivní kopačky Adidas F50 ADIZERO TRX FG, které ani neucítíte, že je máte na noze. Váží pouhých 165 gramů! I přes svou nízkou hmotnost poskytují maximální podporu a stabilitu. S těmito kopačkami stříli góly Lionel Messi nebo také David Villa.

 

 

 

 

 

 

FC Barcelona je španělský fotbalový klub hrající nejvyšší španělskou Primera división. Kromě fotbalového jsou v klubu i další jiné týmy, například basketbalový. Od svého založení v roce 1899 má klub heslo: „El Barça és més que un club“ (v překladu z katalánštiny: Barça je víc než klub).